Appril 2014

appril logo 250 x 115

Naast werkzaamheden voortvloeien uit het dagelijks bestuur van appril hebben wij de volgende evenementen georganiseerd:

 

Tilburg-University-logo

Begeleiden van Tim Pardoen, student van Tilburg University die onder leiding van prof. Arjan van den Born onderzoek doet naar ondernemerschap in de creatieve sector: wat is de impact van organisaties als appril op het ontstaan van netwerken en het verspreiden van kennis?

deZwijgerDe ‘meest verantwoorde app’ award, in samenwerking met Appsterdam. Wij hebben het zorggedragen voor de funding van de award ter waarde van €10.000. Tevens organiseren wij op 18 september 2014 de uitreiking, in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

Apps en overheid in The Dutch Game Gardenstimulansz te Utrecht, in samenwerking met Stimulansz. Een bijeenkomst met voorbeelden van innovatieve oplossingen voor overheden, zoals app’s die ingezet worden om huisbezoeken van ambtenaren te ondersteunen en een app waarmee werkzoekende jongeren op weg worden geholpen.

sck11_afbeeldingSmart Citizen Kit meetup in samenwerking met Waag.org. De Smart Citizen Kit is een Internet of Things apparaat waarmee burgers de luchtkwaliteit rondom hun huis of school kunnen meten, en op internet publiceren.