OGW-tool: Opbrengstgericht werken voor Scholen

logo_Graaf_Engelbrecht

OSG Graaf Engelbrecht

Voor OSG Graaf Engelbrecht in Breda ontwikkelt Appfixers een raamwerk dat helpt om Opbrengst Gericht Werken in goede banen te leiden. De werktitel hiervoor is OGW-tool. Wij maken mogelijk dat de onderwijsinstelling online inzicht heeft in activiteiten, instrumenten en beleidsplannen

De OGW-tool helpt bij het meten en analyseren van de resultaten van een school. Zo ziet men met één klik welke documenten of instrumenten gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld Cito of LiV: Leren in Veiligheid. Vervolgens stelt OGW-tool de gebruiker in staat in één oogopslag inzicht te krijgen hoe een bepaald onderwerp aangepakt moet worden, bijvoorbeeld faalangst en examentraining.

De OGW-tool is volledig web-based: zowel bekijken als aanpassen gebeurt online. Uiteraard is de tool beschikbaar op mobiele apparaten, en kan men een hiërarchie aanbrengen in wat gebruikers mogen zien of aanpassen.

Dankzij een handig overzicht ziet men welke activiteiten of plannen op de kalender staan. Aanpassen van die kalender geschiedt middels eenvoudige sleepbewegingen.

In samenwerking met Glimworm IT zet Appfixers een doordacht raamwerk neer waarmee het heel eenvoudig is meerdere kalenders aan te maken, voor dezelfde onderwijsinstelling of voor een andere onderwijsinstelling. Omdat wij zelf de hosting met backups en dergelijke aanbieden is men verzekerd van een zorgeloos gebruik en uitstekende ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via deze pagina.